Vi möter dina krav

Funktion, säkerhet och bekvämlighet samt slitstyrka är exempel på krav som du ska ställa på ett yrkesplagg. Berätta vad du behöver så hjälper vi dig på bästa sätt! Att välja rätt yrkesplagg för olika arbetsuppgifter kräver kunskap om material och utförande och alla vi på Storsjö Tvätt bistår gärna med vår mångåriga erfarenhet på området. Vi finns här för dig!

Om du vill hyra, köpa eller bara låta oss tvätta yrkesplaggen avgör du själv. Vi har resurser att möta alla dina behov när det gäller volym och samarbetsform. Naturligtvis ur bästa miljö- och kvalitetssynpunkt.

Vi tvättar även era egenägda yrkesplagg. Bland våra kunder inom just arbetskläder är vi specialiserade på tvättservice av kundens eget gods. Vi hämtar, tvättar och lagar plaggen under veckan och levererar sedan tillbaka dem till företaget. Har du inga egna arbetskläder redan, kan du gärna köpa dem genom oss, och få vår expertis på området på köpet.

Onlinesystem skapar kontroll

Samtliga plagg är streckkodsmärkta och läses in via scanner varje gång plagget är inne för tvätt. Det gör att vi alltid kan säga exakt var plagget befinner sig – hos användaren, i transport eller i tvätteriet. Vi kan presentera antal insatta plagg i systemet, antal tvättar, när nya plagg satts in i systemet samt kostnadsuppföljning. Detta ger er kontroll och trygghet.