Gör det du gör bäst – det gör vi!

lastbil

Storsjö Tvätt erbjuder tvätt och uthyrning av textilier för hotell och restaurang samt industri. Vi är ett gammalt men modernt familjeföretag med nöjda kunder i hela Jämtland och Västernorrland. Bli vår kund du också!

Storsjö Tvätt är ett ansvarsfullt textiltvätteri i Jämtland som kan göra din verksamhet inom industri, hotell, konferens eller restaurang enklare, lönsammare och roligare. Hos oss kan du hyra kvalitetstextilier, tvätta dem och få dem levererade när det passar dig bäst.

Behöver du komfortabla, snygga och fräscha arbetskläder, bädd- och badtextilier, bordslinne eller entrémattor står vi gärna till tjänst! Bli vår kund och du kan tryggt fokusera på det du gör bäst, och veta att vi gör detsamma. Vi är familjeföretaget som har mer än 70 års erfarenhet av professionell textiltvätt och hundratals nöjda kunder.

Fokusera på din verksamhet – inte tvätten! Den tar vi hand om.

Gasellvinnare 2011

Storsjö Tvätt blev Jämtlands 3:e snabbast växande företag i Dagens Industris Gaselltävling 2011. För att vara Gasell måste man omsätta mer än 10 miljoner, ha minst 10 anställda, minst fördubbla omsättningen från 2007-2010 och göra vinst under åren. Vi ökade med 185 % och uppfyllda också de andra kraven.

VD berättar

I mer än 70 år har Storsjö Tvätt arbetat med kvalificerad textilservice. Vi är ett familjeföretag som satsar allt vårt engagemang för att tillgodose dina unika behov – från liten till stor, från standard till special. ”Ingenting är omöjligt” gäller hos oss. Behöver du något inom textilier, kan vi säkert ordna det!n.

Idag är vi 15 anställda som levererar till cirka 200 nöjda kunder från Åreområdet i väster, Härjedalen i söder och till Sundsvall i öster, och distriktet växer stadigt. Produktionen ligger på cirka 25 ton i veckan. Vi är Rikstvätts representant i området Jämtland och Västernorrland, och både lokalt och regionalt erbjuder vi de bästa och mest flexibla textil- och leveranslösningarna.

Sedan december 2013 ägs Storsjö Tvätt av Tvättjänst AB i Norsborg som är ett 75 år gammalt familjeföretag med tredje generationen som driver verksamheten i dag.

Hör gärna av dig och berätta om din verksamhet. Tillsammans kan vi garanterat hitta ett bra samarbete.

Välkommen till Storsjö Tvätt!

Med vänliga hälsningar,
Patrik Keller, Storsjö Tvätt